We want to use cookies that improve your experience on our site, help us analyze site performance and usage, and enable us to show relevant marketing content.

Closed today (Restaurant 11-21)

Print-workshop for ungdom!

15.06.19 – 16.06.19
Print-Workshop

Her kommer årets kuleste kurs! Lær å lage dine egne print. Fornye dine gamle klær og mobilcover, eller trykk på t-shirts og tote-bags laget i biodynamisk bomull som du får av oss. Kurset lærer deg trinn for trinn hvordan du kan utvikle en personlig visuell profil inspirert av samtidskunsten.

Hvem passer kurset for? Ungdom som liker å skape noe nytt og dyrke sin individualitet; ungdom som er engasjert i en gruppe, en sak eller et lag og vil utvikle en original og felles visuell profil; for deg som er ung og nysgjerrig på samtidskunst og vil vite mer om hvordan kunstnere jobber i møte med populærkultur som eksempelvis dataspill, skating, musikk, film, mote og sosiale medier.

Billedkunstneren Lars Kjemphol er kursholder. Han står også bak Rullebrett-selskapet og klesmerket Woodland Skateboards, Norsk Antikunstforlag, og Sisyfos Minigolfklubb. Han har jobbet syv år med den kulturelle skolesekken, og nettopp holdt flere collage-workshops på Kunsthøgskolen i Oslo. Lars har Mastergrad fra Kunsthøgskolen i Oslo og de siste ti årene har han virket som billedkunstner innen mange forskjellige utrykk. Han har blant annet stillet ut ved Astrup Fearnley museet, Stenersenmuseet, og Det nordiske hus på Færøyene

Er det noe annet du lurer på er det bare å ringe eller å skrive til Nina på Kunstnernes Hus: nina@kunstnerneshus.no / Tlf: 976 97 085

Arrangementet er sponset av Sparebankstiftelsen DNB .

See also