På tur til Kunstnernes Hus

Kunst i barnehager
02.08.21 – 06.08.21
På tur til kunstnernes hus foto Kunstnernes hus jpg

Vi på Kunstnernes Hus er så heldige å kunne ønske barnehagegrupper varmt velkomne den 2.-6. august. I denne perioden tilbyr vi minnerike aktiviteter og opplevelser i Ida Ekblads fargerike og snurrige univers og utstillingen PIKE LÆGGER I OVNEN. Opplevelsene vi tilbyr inkluderer besøk i utstillingen med våre flinke pedagoger og påfølgende verksted tilpasset barnas alder og ferdigheter.

Ida Ekblad er nærmest å regne som kunstverdens svar på Pippi Langstrømpe – sterk, original og fargerik, samt en av Skandinavias mest internasjonalt anerkjente og nålevende kunstnere.

Påmelding

Besøket i Ida Ekblads utstilling gjelder fra mandag 2. august til og med fredag 6. august og dere kan booke følgende tidspunkt per dag: 9:30-11:00 eller 12:30-14:00. Vi har plass til 10 barn i hver gruppe.

Etter at du har bestilt tidspunkt, vennligst send en e-post til post@kunstnerneshus.no
med følgende informasjon:

  • Navn på barnehage
  • Navn på kontaktperson
  • Mobilnummer til kontaktperson
  • Antall barn/maks 10 barn per gruppe/oppgis under antall billetter
  • Antall voksne som følger gruppen

Erfaringsmessig vet vi at dette er et populært tilbud og at det fort blir fullt, så vær rask!

NB: Påmeldingen er bindende, men vi tar forbehold om eventuelle smittevernrestriksjoner som følge av myndighetenes reguleringer.

For eventuelle spørsmål innen oppstart kan dere kontakte nina@kunstnerneshus.no / 976 97 085. For spørsmål eller opplysninger arrangementsdagen ring Therese: 922 95 357.

Bilde: Fra utstillingen AURDAL / MUGAAS, 04.03.16-08.05.16 på Kunstnernes Hus

Se også