We want to use cookies that improve your experience on our site, help us analyze site performance and usage, and enable us to show relevant marketing content.

Open today 11-17 (Restaurant 12-20)
Team Hurricane

Team Hurricane

Saturday 02.03.19

Berg utforsker selvbildeproblematikk, kroppspress og identitetsprosess – og ellers alt det vakre og alt det vonde ved tenårene – like klokt og følsomt som norske Julie Andem i NRK-serien Skam, bare med skarpere kanter og mer utforskende estetikk. (Montages)

Om filmen

Det var den sommer, jeg druknede i sødmælk med kakaopulver i. Den sommer, jeg blev nødt til at gemme mad for at kunne være i mig selv. Den sommer, vi mistede klubben, men fandt hinanden...

I Team Hurricane møter vi en gruppe eksentriske, ulike og unike
tenåringsjenter. Deres base, den lokale fritidsklubben, skal legges ned og jentene bestemmer seg for å markere det hele ved å arrangere en kunstutstilling. Den danske regissøren Annika Bergs debutfilm er en tornado av kreativitet; en film som klipper og limer ulike uttrykk og formater, og dynker dem i farger og musikk. En unik perle som presenterer et uvant kvinnelig perspektiv, hvilket er sterkt representert både foran og bak kamera.


Om filmskaperen

Annika Berg (f. 1987) ble uteksaminert fra Den Danske Filmskole i 2015, med den surrealistiske og visuelt oppfinnsomme kortfilmen SIA, som ble belønnet med en Robert-pris. TEAM HURRICANE er hennes første spillefilm, og ble vist i sideseksjonen Kritikeruken under Venezia internasjonale filmfestival.