Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Stengt i dag (Restaurant stengt)
Team Hurricane

Team Hurricane

Lørdag 02.03.19

Berg utforsker selvbildeproblematikk, kroppspress og identitetsprosess – og ellers alt det vakre og alt det vonde ved tenårene – like klokt og følsomt som norske Julie Andem i NRK-serien Skam, bare med skarpere kanter og mer utforskende estetikk. (Montages)

Om filmen

Det var den sommer, jeg druknede i sødmælk med kakaopulver i. Den sommer, jeg blev nødt til at gemme mad for at kunne være i mig selv. Den sommer, vi mistede klubben, men fandt hinanden...

I Team Hurricane møter vi en gruppe eksentriske, ulike og unike
tenåringsjenter. Deres base, den lokale fritidsklubben, skal legges ned og jentene bestemmer seg for å markere det hele ved å arrangere en kunstutstilling. Den danske regissøren Annika Bergs debutfilm er en tornado av kreativitet; en film som klipper og limer ulike uttrykk og formater, og dynker dem i farger og musikk. En unik perle som presenterer et uvant kvinnelig perspektiv, hvilket er sterkt representert både foran og bak kamera.

Filmen innledes av LEO-medlem Vera Moi.

Om filmskaperen

Annika Berg (f. 1987) ble uteksaminert fra Den Danske Filmskole i 2015, med den surrealistiske og visuelt oppfinnsomme kortfilmen SIA, som ble belønnet med en Robert-pris. TEAM HURRICANE er hennes første spillefilm, og ble vist i sideseksjonen Kritikeruken under Venezia internasjonale filmfestival.

Se også