We want to use cookies that improve your experience on our site, help us analyze site performance and usage, and enable us to show relevant marketing content.

Closed today (Restaurant 11-21)

LEO Filmskole - Lær om klipp og collage

04.05.19 – 05.05.19
Marikenhalle

Den siste helgen i LEO Filmskole skal vi se på alt vi har laget på kurset, teste ut hvordan det kan settes sammen og skape nye fortellinger. Vi skal bruke Ipad for å redigere filmene og en enkel app som heter Imovie. De som har erfaring med andre programmer får lov å bruke det. Kursledere: Shahrukh Kavousi og Mariken Halle

-En filmsnutt kan forvandles helt i møte med en annen. Gjennom å kombinere situasjoner kan vi utfordre hva som er sant og usant når vi ser på film.

Om kursledere

Shahrukh Kavousi er filmskaper som jobber med både dokumentar- og fiksjonsfilm. Han har jobbet som manusforfatter, regissør, klipper og produsent og står blant annet bak kortfilmen Hjerte viskelær og dokumentaren Tvillingfrisørene fra Bagdad. Nylig debuterte han også som skuespiller i spillefilmen Det norske hus (Jan Vardøen).

Mariken Halle er utdannet filmregissør fra Filmhögskolan i Gøteborg og arbeider som regissør og manusforfatter. Debutfilmen Kanskje i morgen (2011) fikk strålende mottakelse i norsk presse. Hun har senere laget Verden venter (2014) og er nå i gang med sin tredje spillefilm. Mariken har bred erfaring med undervisning av barn og unge.

Om LEO Filmskole

LEO Filmskole er et nytt og annerledes filmkurs for deg mellom 13 og 15 år, hvor fokus ligger på den personlige filmfortellingen. Kurset krever ingen forkunnskaper. Det viktigste er at du har lyst og er motivert for å følge hele kurset over 4 helger. Last ned hele brosjyren ved å klikke på PDF linken nedenfor!

See also