We want to use cookies that improve your experience on our site, help us analyze site performance and usage, and enable us to show relevant marketing content.

Open today 11-17 (Restaurant 12-20)
Liggende-kritikk

Psychobitch med skuespillerbesøk

Saturday 06.04.19

Gikk du glipp PSYCHOBITCH? Lørdag 6. april har du sjansen til å se den på LEO Filmklubb. I tillegg får vi besøk av de dyktige unge skuespillerne Jonas Tidemann, Mohammad Benmoussa, Bethina Nærby og Sara Sipila- Kristoffersen!

Om filmen

PSYCHOBITCH (2019) er en film om suksessjag og umulig kjærlighet i Generasjon Prestasjon. Hvis du spør Frida har hun valgt rollen som klassens outsider selv. De andre på skolen er uansett enige i at hun er totalt annerledes. Marius går i samme klasse og gjør stort sett alt han kan for å fremstå som en suksess. Når de to blir plassert sammen på gruppearbeid ser Marius det som nok en mulighet til å vise seg frem for de andre. Men Frida har ingen intensjoner om å bli hjulpet eller fikset av klassens perfekte gutt. Gruppearbeidet blir starten på et turbulent forhold mellom de to. Men i fighten med Frida opplever Marius også noe spennende og utfordrende han aldri har kjent før…