We want to use cookies that improve your experience on our site, help us analyze site performance and usage, and enable us to show relevant marketing content.

We are launching a free membership for artists
Open today 11-17 (Restaurant 12-20)

Priscilla

Av Sofia Coppola
Sunday 10.12.23
Priscilla

Da fjortenåringen Priscilla Beaulieu møter Elvis Presley på en fest, opplever hun at han privat er alt annet enn en rebelsk rock’n’roller og superstjerne. Elvis blir hennes forelskelse, en alliert i ensomheten og en øm og sårbar bestevenn.

Om filmen

Gjennom Priscillas øyne viser Sofia Coppola en ny side av Elvis og Priscillas forelskelse og turbulente ekteskap, fra en tysk militærbase til en glamorøs drømmetilværelse på Graceland, i et dypt og ektefølt portrett av kjærlighet, fantasi og berømmelse.

Om filmskaperen

Sofia Coppola er en amerikansk filmskaper og skuespiller født i 1971. Hun er kjent for å ha vunnet en Oscar for beste originalmanus for Lost in Translation (2003), og har mottatt andre prestisjetunge priser som en Golden Globe, en Golden Lion, og pris for beste regissør ved Cannes Film Festival. Hennes distinkte stil og evne til å utforske komplekse menneskelige relasjoner har gjort henne til en anerkjent skikkelse i filmverdenen.

See also