Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

30:ti

Med Katarina Skjønsberg
Tirsdag 31.01.23
Skjonsberg

Velkommen til en ny utgave av foredragsserien 30:ti, hvor en samtidskunstner presenterer sitt kunstnerskap i løpet av 30 minutter og ti bilder. I denne utgaven møter du Katarina Skjønsberg.

Katarina Skjønsberg

Katarina Skjønsberg (f. 1987, Oslo) har bachelor i fotografi fra Kunst- og Designhøgskolen i Bergen og master fra Kunstakademiet i Oslo (2020). Kunstnerskapet er forankret i menneskemøter, feltarbeid, samarbeidsprosjekter og tverrfaglighet. Gjennom film, lyd, foto, tekst, installasjon og performance undersøker hun begreper som solidaritet, funksjon og medmenneskelighet. Skjønsbergs sammensatte uttrykk observerer og utforsker psykologiske og sosiopolitiske sammenhenger. Med solo- og gruppeutstillinger i inn- og utland utfordrer Skjønsberg forholdet mellom representasjon, solidaritet og deling av opplevelser - både i kunstproduksjonen og i utstillingssammenheng.

30:ti

Kunstnerforedragene 30:ti inviterer til eksklusive innblikk i en serie samtidige kunstnerskap. Et panel bestående av studenter fra KHiO og UiO har valgt ut åtte aktive kunstnere som i løpet av tretti minutter og ti bilder får presentere seg selv og sitt arbeid. Etter foredragene åpner vi for spørsmål fra salen. Foredragene arrangeres en tirsdag i måneden på Kunstnernes Hus Kino og er gratis og åpne for alle.

For anledningene tilbyr Lofthus Samvirkelag kunstnerrabatt til alle deltakere mot fremvisning av billett.

Foredragene finner sted følgende datoer:

22. november: Helene Duckert
13. desember: Sebastian Makonnen Kjølaas

31. januar: Katarina Skjønsberg
28. februar: Lesia Vasylchenko
(på engelsk)
28. mars: Sara Skogøy
18. april: Linda Bournane Engelberth
9. mai: Sayed Sattar Hasan
(på engelsk)
6. juni: Robel Temesgen
(på engelsk)

Tusen takk til Sparebankstiftelsen DNB som muliggjør prosjektet.

Studentpanelet

Se også