Leie av rom

Kh 2017 01 Kino Webres 04

Kunstnernes Hus er en særegen møteplass sentralt plassert ved Slottsparken. I det prisbelønte signalbygget møtes ikonisk arkitektur nåtidens kunst- og kulturuttrykk. Våre lokaler passer til alt fra foredrag, seminar, kinovisninger, boklanseringer til møter og mingling. Vi har også gode rom for mindre møter samt workshops.

Les våre betingelser

For å sikre smittevern og følge myndighetenes anbefalinger har Kunstnernes Hus for tiden redusert utleietilbud, men tar fortsatt imot henvendelser. Kontakt oss på booking@kunstnerneshus.no for å motta tilbud eller for mer informasjon.

Kino - 85 pax

Salen (113 m2) er velegnet til seminarer, møter, foredrag og kvalitetsvisninger av film. Rommet ble ferdigstilt i november 2016 og er tegnet av arkitektkontoret Atelier Oslo. Med fullverdig kinosal med 4 K projektor (med zoomlinse) og surroundlyd, er dette et velegnet flerbruksrom.

Kinoen kan for tiden leies ut til maksimalt 27 personer, eventuelt en kohort (skoleklasse o.l.) på grunn av de gjeldende retningslinjene for smittevern.

KH_2017_01_Kino_Web Res-11

Atelier Felix - 20 pax

Atelier Felix åpnet i 2015 og er vårt faste rom for formidling, gruppe- og barneaktiviteter. Navnet Felix er oppkalt etter vinnerforslaget til arkitektene som tegnet Kunstnernes Hus i 1924. Felix betyr glede, og indikerer dermed to viktige aspekter ved det nye formidlingsrommet: en historisk forankring og glede ved kunst. Ombyggingen av rommet er tegnet av Superunion Architects, og finansiert med en generøs gave fra Sparebankstiftelsen DNB.

Felix 1 Hi Copy

Direksjons rommet - 10 pax

Direksjonsrommet (27 m2) ligger midt mellom de store utstillingssalene i husets andre etasje. Med nydelig utsikt mot Slottsparken og komfortable møbler kan man ha møter her i fred og ro. Om det er behov for annen møblering og teknisk utstyr tilbyr vi gode alternativer.

Kh 2017 06 Inv Highres 27