Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Sommeren på Kunstnernes Hus ☀️
Åpent i dag 11-17 (Restaurant 11-22)

Leie av rom

Kunstnernes Hus JK Agenda 1333

Kunstnernes Hus er en særegen møteplass sentralt plassert ved Slottsparken. I det prisbelønte signalbygget møtes ikonisk arkitektur nåtidens kunst- og kulturuttrykk. Våre lokaler passer til alt fra foredrag, seminar, kinovisninger, boklanseringer til møter og mingling. Leieprisen inkluderer gratis inngang til utstillingene våre.

Kontakt oss på booking@kunstnerneshus.no for å motta et uforpliktende tilbud eller for mer informasjon.

Kino - 85 personer

KH_2017_01_Kino_Web Res-11

Salen (113 m2) er velegnet til seminarer, møter, foredrag og kvalitetsvisninger av film. Om ønsket tilrettelegger vi for direktestrømming av arrangement. Rommet ble ferdigstilt i november 2016 og er tegnet av arkitektkontoret Atelier Oslo. Med fullverdig kinosal med 4K projektor (med zoomlinse) og surroundlyd, er dette et velegnet flerbruksrom.

Pris

For spørsmål om pris eller ønske om andre type arrangementer send oss en uforpliktende e-post på booking@kunstnerneshus.no. Komplett liste over teknisk utstyr og andre tilleggstjenester fås på forespørsel.

Våre utleier inkluderer standard teknisk utstyr, tekniker til avvikling og normale forberedelser. Resepsjonist ved behov. Alle priser er veiledende og eks. mva.

Vilkår og betingelser

Kunstnernes Hus JK Agenda 1574
Kunstnernes Hus JK Agenda 1564
KH_2017_01_Kino_Web Res-24