Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

30:ti

Med Sayed Sattar Hasan
Tirsdag 09.05.23
30ti Hasan

Velkommen til en ny utgave av foredragsserien 30:ti, hvor en samtidskunstner presenterer sitt kunstnerskap i løpet av 30 minutter og ti bilder. I denne utgaven møter du Sayed Sattar Hasan. Foredraget er på engelsk.

Sayed Sattar Hasan

Sayed Sattar Hasan (f.1979, UK) har bodd og jobbet i Oslo siden 2018. Han har en MA fra Goldsmiths, London (2009). I hans praksis, som stort sett er prosessbasert, veksler han fritt mellom forskjellige medier ut ifra hvilke ideer han jobber med. Hans nåværende tilnærming kan beskrives som post-pop og konseptuelt håndverk, men det kan fort endre seg. Hasan utforsker temaer som tilhørighet, nasjonalisme og identitet og ofte med utgangspunkt i hans egen biografi og med en humoristisk brodd.

Under tiden han har bodd i Norge har han stilt ut på Nasjonalmuseet, Nordnorsk kunstmuseum, Interkulturelt museum, Sogn og Fjordane kunstmuseum og Bomuldsfabrikken og i perioden 2019-22 disponerte han et av kunstneratelierene i Oslo Rådhus.

30:ti

Kunstnerforedragene 30:ti inviterer til eksklusive innblikk i en serie samtidige kunstnerskap. Et panel bestående av studenter fra KHiO og UiO har valgt ut åtte aktive kunstnere som i løpet av tretti minutter og ti bilder får presentere seg selv og sitt arbeid. Etter foredragene åpner vi for spørsmål fra salen. Foredragene arrangeres en tirsdag i måneden på Kunstnernes Hus Kino og er gratis og åpne for alle.

For anledningene tilbyr Lofthus Samvirkelag kunstnerrabatt til alle deltakere mot fremvisning av billett.

Her kan du se alle foredragene i serien.

Tusen takk til Sparebankstiftelsen DNB som muliggjør prosjektet.

Studentpanelet

Adin
Amanda
Anna
Dina
Dominika
Sara

Se også