Personvern

Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt eller ved å besøke kunstnerneshus.no aksepterer du at Kunstnernes Hus behandler dine personopplysninger i henhold til personvernerklæringen og gjeldende lovgivning om beskyttelse av personopplysninger.

Kunstnernes Hus er behandlingsansvarlig etter de gjeldende reglene om beskyttelse av personvern opplysninger og håndterer personopplysninger i henhold til personopplysningsloven, herunder EU-forordning 2016/679, General Data Protection Regulation (GDPR).

Personopplysninger dekker alle opplysninger som kan benyttes for å identifisere en person (fornavn, etternavn, adresse, e-postadresse eller andre kontaktopplysninger).

Du kan når som helst velge å endre dine personopplysninger. Du har rett til å be oss om hjelp hvis du ønsker innsyn i dine personopplysninger, begrense behandlingen av dine personopplysninger eller få dine personopplysninger korrigert. Skulle du ønske å slette dine personopplysninger lagret hos oss, har du rett til å gjøre det så lenge vi ikke er lovpålagt å lagre dem. Ta kontakt på mail (post@kunstnerneshus.no) så hjelper vi deg.