Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Stengt i dag (Restaurant stengt)

Personvern

Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt eller ved å besøke kunstnerneshus.no aksepterer du at Kunstnernes Hus behandler dine personopplysninger i henhold til personvernerklæringen og gjeldende lovgivning om beskyttelse av personopplysninger.

Kunstnernes Hus er behandlingsansvarlig etter de gjeldende reglene om beskyttelse av personvern opplysninger og håndterer personopplysninger i henhold til personopplysningsloven, herunder EU-forordning 2016/679, General Data Protection Regulation (GDPR).

Personopplysninger dekker alle opplysninger som kan benyttes for å identifisere en person (fornavn, etternavn, adresse, e-postadresse eller andre kontaktopplysninger).

Du kan når som helst velge å endre dine personopplysninger. Du har rett til å be oss om hjelp hvis du ønsker innsyn i dine personopplysninger, begrense behandlingen av dine personopplysninger eller få dine personopplysninger korrigert. Skulle du ønske å slette dine personopplysninger lagret hos oss, har du rett til å gjøre det så lenge vi ikke er lovpålagt å lagre dem. Ta kontakt på mail (post@kunstnerneshus.no) så hjelper vi deg.

Sikkerhetslagring

Tillater lagring knyttet til sikkerhet på siden, blant annet ved innlogging.

Funksjonalitetslagring

Tillater lagring knyttet til funksjonalitet på nettsiden, f.eks. ved språk eller valg av språk.

Personaliseringslagring

Tillater lagring knyttet til anbefalinger på siden, f.eks. anbefaling av videoer.

Analyselagring

Tillater lagring (av bl.a. informasjonskapsler) knyttet til analyse av bruksmønster på siden.

Annonselagring

Tillater lagring (av bl.a. informasjonskapsler) relatert til annonsering.