Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

30:ti

Med Lesia Vasylchenko
Lesiavasylchenko

Velkommen til en ny utgave av foredragsserien 30:ti, hvor en samtidskunstner presenterer sitt kunstnerskap i løpet av 30 minutter og ti bilder. I denne utgaven møter du Lesia Vasylchenko. Presentasjonen vil være på engelsk.

Lesia Vasylchenko

Vasylchenko (født i Kyiv, Ukraina, basert Oslo, Norge) arbeider innen ulike medier, inkludert video, fotografi og installasjon. Vasylchenko er medkurator på det kunstnerdrevne galleriet Podium og er grunnlegger av STRUKTURA. Time – et tverrfaglig forskning-og praksis initiativ innenfor billedkunst, mediearkeologi, litteratur og filosofi. Hun har en mastergrad i journalistikk fra Taras Shevchenko National University of Kyiv og Billedkunst fra Kunsthøyskolen i Oslo. Vasylchenkos arbeider har blant annet blitt stilt ut på MUNCH Museum, Oslo, Louvre Museum, Paris, Haus der Kulturen der Welt, Berlin og The Wrong New Digital Art Biennale. Hennes arbeid er en del av samlingen på Museum of Contemporary Art KIASMA / Finnish National Gallery in Helsinki, Finland.

30:ti

Kunstnerforedragene 30:ti inviterer til eksklusive innblikk i en serie samtidige kunstnerskap. Et panel bestående av studenter fra KHiO og UiO har valgt ut åtte aktive kunstnere som i løpet av tretti minutter og ti bilder får presentere seg selv og sitt arbeid. Etter foredragene åpner vi for spørsmål fra salen. Foredragene arrangeres en tirsdag i måneden på Kunstnernes Hus Kino og er gratis og åpne for alle.

For anledningene tilbyr Lofthus Samvirkelag kunstnerrabatt til alle deltakere mot fremvisning av billett.

Se alle foredragene her.

Tusen takk til Sparebankstiftelsen DNB som muliggjør prosjektet.

Studentpanelet

Se også