Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Åpent i dag 11-22 (Restaurant 11-22)

30:ti

Med Lesia Vasylchenko
Tirsdag 28.02.23
Lesiavasylchenko

Velkommen til en ny utgave av foredragsserien 30:ti, hvor en samtidskunstner presenterer sitt kunstnerskap i løpet av 30 minutter og ti bilder. I denne utgaven møter du Lesia Vasylchenko. Presentasjonen vil være på engelsk.

Lesia Vasylchenko

Lesia Vasylchenko (født i Kyiv, Ukraina, basert i Oslo, Norge) arbeider innen en rekke ulike medier, inkludert video, fotografi og installasjon. Vasylchenko er medkurator på det kunstnerdrevne galleriet Podium og er grunnlegger av “STRUKTURA. Time” – et tverrfaglig forsknings- og praksisinitiativ innenfor billedkunst, mediearkeologi, litteratur og filosofi. Hun har en mastergrad i journalistikk fra Taras Shevchenko National University of Kyiv og i billedkunst fra Kunsthøyskolen i Oslo. Vasylchenkos arbeider har blant annet blitt stilt ut på Munchmuseet, Louvre, Haus der Kulturen der Welt og The Wrong New Digital Art Biennale. Hennes arbeider er en del av samlingen på Museum of Contemporary Art KIASMA/Finnish National Gallery i Helsinki, Finland.

30:ti

Kunstnerforedragene 30:ti inviterer til eksklusive innblikk i en serie samtidige kunstnerskap. Et panel bestående av studenter fra KHiO og UiO har valgt ut åtte aktive kunstnere som i løpet av tretti minutter og ti bilder får presentere seg selv og sitt arbeid. Etter foredragene åpner vi for spørsmål fra salen. Foredragene arrangeres en tirsdag i måneden på Kunstnernes Hus Kino og er gratis og åpne for alle.

For anledningene tilbyr Lofthus Samvirkelag kunstnerrabatt til alle deltakere mot fremvisning av billett.

Se alle foredragene her.

Tusen takk til Sparebankstiftelsen DNB som muliggjør prosjektet.

Studentpanelet

Adin
Amanda
Anna
Dina
Dominika
Sara

Støttet av

Sbs logo positive 1