Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

James Richards vises ikke i kinoen 29. mai
Åpent i dag 11-17 (Restaurant 11-22)

Episode 1: Stay alive and stay present

IMG 2756

Om episoden

"Dette er en samtale med Jumana Manna, billedkunstner og filmskaper, oppvokst i Jerusalem, nå bosatt i Berlin. Vi møtte hverandre første gang da vi begge gikk på Kunstakademiet i Oslo i 2004, men vi begynte først å jobbe sammen på filmen hennes Wild Relatives i 2017, hvor jeg var filmfotograf. Jumana arbeider hovedsaklig med skulptur og film, og har de siste årene produsert separatutstillinger på blant annet Berkley Art Museum and Pacific Film Archives, Hollybush Gardens i London og Museum of Contemporary Art Antwerpen. Filmene hennes har blitt vist på blant annet Berlinale, Tate Modern i London, Rotterdam filmfestival, og en drøss av andre steder.

Om du er i New York i nærmeste fremtid, kan du se den nye utstillingen hennes på MoMa PS1, som heter Break, Take , Erase, Tally. Den står fra september 2022 til april 2023, og viser nesten 20 arbeider, deriblant en serie skulpturer, og hennes to siste filmer Wild Relatives og Foragers."

- Marte Vold

Jumanas siste film, Foragers, vises den 14. oktober 2022 på Kunstnernes Hus Kino. Jumana vil være tilstede på visningen, og det blir samtale etter filmen.

Nevnte verk i samtalen