Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Åpent i dag 11-22 (Restaurant 11-22)

Våre omvisere

2022 OMVISERE

Evelin Sillén (f. 1992 i Stockholm) er kunstner og improvisasjonsmusiker bosatt i Oslo. Hun har en bachelorgrad i billedkunst fra Kunsthøgskolen i Oslo og har studert feministisk og postkolonial teori ved Kvinnofolkhøgskolen i Göteborg. Hun arbeider med tekst, lyd og performance og er opptatt av spørsmål om klasse og identitet. Evelin har flere års erfaring med formidling av kunst og har laget flere workshops for barn og unge, blant annet for Blikkåpnerne og Plot/Oslo.

Tina Kryhlmann (f. 1986) er billedkunstner og skribent med en mastergrad i kunst fra Konsthögskolan i Malmö. I hennes kunstnerskap utforsker hun empati og språk, og jobber på tvers av ulike medier og teknikker. Hun har bred erfaring med kunstformidling til barn og unge.

Hamid Waheed (f. 1995) er filmskaper og billedkunstner som tar i bruk bevegelige bilder, så vel som skriving og performance. Han har en master fra Kunstakademiet i Oslo og en bachelor i Bevegelige bilder fra Nordland kunst- og filmhøgskole. I tillegg til egen praksis er han også en del av kunstkollektivet HÆRK.

Dariusz Wojdyga (f. 1975) tar for tiden mastergraden ved fakultetet for metall- og smykkekunst ved KHiO. Han har kunstnerisk erfaring med maleri, video, skulptur, installasjon, fotografi og musikk. Han er kurator og innholdsansvarlig for smykkekunstgalleriet Galleri Skranken (KHiO) og kunstgalleriet Go To Gate ved Flytårnet Kultursenter på Fornebu. Han er utdannet barnehagelærer fra OsloMet og har jobbet med å skape estetiske opplegg for barn i mange år.