Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Åpent i dag 11-17 (Restaurant 11-22)

Skoler og barnehager

KH JH workshop 6680

Gjennom skolene når vi et mangfoldig publikum og legger til rette for tverrfaglige kunstopplevelser. Kunstnernes Hus samarbeider tett med ulike skoler over hele Oslo og Bærum. Vi tilpasser tilbudet vårt til barn i barnehage, unge og skoleklasser opp til videregående skole og kunstskoler. Vi inviterer vårt unge publikum til å oppleve, analysere og engasjere med kunst, kunstnere og deres praksis.

Skoleklasser og barnehager

Vi tilbyr gratis omvisninger og verksted for barnehager, grunnskoler og videregående skoler. Omvisningene er basert på dialog og er fundert i prinsippene om en filosofisk samtale som tilpasses den enkelte gruppen. Har dere ønskemål med hensyn til innhold så kan vi være behjelpelige med det.

Besøk vårt booking-system eller kontakt oss på e-post for å bestille en omvisning:

Booking-systemet

E-post: formidling@kunstnerneshus.no

KH JH workshop 6436

Kunstskoler

Gratis omvisning til alle kunstskoler! Våre utstillinger brukes av mange som en del av undervisningen. Omvisningene holdes av etablerte kunstnere eller kunsthistorikere med god forståelse for relevante og faglige problemstillinger.

Kontakt oss på e-post for å bestille en omvisning:

formidling@kunstnerneshus.no

Kunstnerneshus Jan Khur Tour 9477

Verksted

Som del av skoleomvisninger og under våre åpningstider i helgene er det verksted for barna på Atelier Felix. Billedkunstneren Annika Simonsson tematiserer utstillingene, der barna får utforske materialer, verktøy og teknikker relatert til kunstnerskapet i den aktuelle utstillingen. Barna får utfolde seg kreativt og de kan få sette frem det de har laget etterpå.

Under skoleomvisninger ledes verkstedet av en av våre formidlere, mens det i helgene står åpent og kan gjennomføres med hjelp av en voksen.

Vi arrangerer dessuten verksted for skoleelever i skoleferiene.

Kunstnernes Hus Jan Khur Felix 9376