Ledig stilling: Administrativ leder

Case Studies

False Belief, Mobil Egress og Hva er en kvinne?
14.04.21 – 10.05.21
Case studie Mapping Distribution

Filmskaperne Lene Berg, Knut Åsdam og Marin Håskjold har alle bidratt aktivt i å distribuere egne filmer. Ved å ta utgangspunkt i deres prosjekter False Belief, Mobil Egress og Hva er en kvinne, reflekterer de rundt erfaringene de har gjort seg med å distribuere selv. De tre filmskaperne er del av det nyetablerte Filmbyrået Jack.

Refleksjonene presenteres i form av korte videobidrag i forbindelse med Kunstnernes Hus Kinos prosjekt Mapping Distribution: New Norwegian Initiatives.

Lene Berg om sin film False Belief (2019):

Marin Håskjold om sin kortfilm Hva er en kvinne? (2020):

Knut Åsdam om sitt filmprosjekt Mobil Egress (2013-2015):

Om On & For

On & For Production and Distribution er et europeisk samarbeidsprosjekt som er utviklet for å fremme og styrke bevegelige bilder-feltet ved å skape offentlige, diskursive arrangementer og ved å støtte utvikling og gjennomføring av prosjekter med bevegelige bilder.

On & For er initiert av den kunstnerstyrte produksjons- og distribusjonsorganisasjonen Auguste Orts (BE) i samarbeid med den AMI-orienterte filmfestivalen Kaunas International Film Festival (LT), det AMI-fokuserte kunstbyrået og distributør LUX/LUX Scotland, samt det kunstnerdrevne høyere utdanningsinstituttet Nordland Kunst- og filmfagskole (NO).

On & For er muliggjort med støtte fra Creative Europe-programmet fra EU.

Click here for more information about Mapping Distribution.

Se også