Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Åpent i dag 11-17 (Restaurant 12-20)

Omvisning og kunstnertreff med Plot/Oslo

For deg mellom 15 og 25
Lørdag 26.11.22
Ingri Midgard Fiksdal 1c Bea Borgers

Velkommen til omvisning, performance og kunstnersamtale med Ingri Fiksdal i utstillingen Holding Pattern. Arrangementet er åpent for alle mellom 15 og 25 år, også personer som ikke er medlem i Plot/Oslo fra før. Vi har begrensede plasser, så husk å melde deg på gjennom billettlenken.

Om utstillingen

Hvilke mønstre former våre liv? Utstillingen Holding Pattern presenterer et utvalg internasjonale kunstnere som på ulikt vis utforsker hvilke bevegelser, koreografier, rytmer og algoritmer som bevisst eller ubevisst former oss. Utstillingen står mellom 25. november 2022 og 15. januar 2023 og er støttet av Goethe-Institut. Her kan du lese mer.

Ingri Fiksdal

Ingri Midgard Fiksdal (f. 1984) jobber som koreograf med base i Oslo. Hun har en doktorgrad i kunstnerisk utviklingsarbeid fra Kunsthøgskolen i Oslo med tittelen Affective Choreographies (2019). Ingris arbeid med affekt har i de siste årene ført henne inn i diskurser om perspektiv og privilegier. Hun jobber for tiden med en rekke prosjekter som tar for seg skjæringspunktet mellom posthumanisme og dekolonialisme fra et feministisk perspektiv. Ingri er for øyeblikket tilknyttet kunstnerisk forsker ved prosjektet CoFUTURES: Pathways to Possible Presents ledet av Bodhisattva Chattopadhyay ved Universitetet i Oslo.

Se også