Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Sommeren på Kunstnernes Hus ☀️
Åpent i dag 11-17 (Restaurant 11-22)

Åpning: Images [and Talking Back to Them]

En utstilling av Sara Eliassen
Fredag 14.04.23
Web1

Velkommen til åpningen av Sara Eliassens utstilling Images [and Talking Back to Them] i husets nedre utstillingssal!

Denne kvelden får du gratis inngang i både Sara Eliassens utstilling og Ahmed Umars utstilling Glowing Phalanges mellom kl. 19-21. Åpent for alle.

Program

18:30 Velkommen ved kurator Silja Espolin Johnson. Sofasamtale med Sara Eliassen, Irmgard Emmelhainz og Jan Verwoert i restauranten.

19:00 Utstillingen Images [and Talking Back to Them] åpner i nedre sal og DJ Dahir Doni spiller i restauranten.

21:00 Utstillingene stenger.

00:00 Restauranten stenger.

Om utstillingen

Med Images [and Talking Back to Them] presenterer kunstner og filmskaper Sara Eliassen en filminstallasjon i husets nedre sal og et program på Kunstnernes Hus Kino. Prosjektet omhandler bildepolitikk og medienes rolle som agenter i kollektiv minneproduksjon, og tar utgangspunkt i Eliassens mangeårige undersøkelse og dialog med kunstnere og tenkere mellom Norge og Mexico.

Sara Eliassen (f. 1977) er kunstner og filmskaper basert i Oslo. Images [and Talking Back to Them] er laget med støtte fra Fritt Ord, Fond for lyd og bilde og KHiO, og utgjør siste ledd i Eliassens PhD-prosjekt i kunstnerisk forskning ved Kunsthøyskolen i Oslo, avdeling Kunstakademiet: mediatinguncertainties.com.

Utstillingen for Kunstnernes Hus er kuratert av Silja Espolin Johnson og er del av Kunstnernes Hus’ nye satsning på bevegelige bilder på tvers av kino og utstillingsrom, støttet av Sparebankstiftelsen DNB og Fritt Ord.

Klikk her for mer informasjon

Sara Eliassen Se alle