Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

James Richards vises ikke i kinoen 29. mai
Åpent i dag 11-17 (Restaurant 11-22)

Åpning: Kunst som straff

En utstilling av Agder Kunstakademi
Fredag 24.11.23
Agder

Velkommen til fest og åpning av Agder Kunstakademis gruppeutstilling Kunst som straff på Kunstnernes Hus. Gratis inngang - åpent for alle!

Om kvelden

Utstillingen åpnes kl. 19:00 og står åpen til kl. 22:00. Inngang til utstillingen Walk Silently in the Dark Until Your Feet Become Ears av Pauline Boudry og Renate Lorenz er også gratis denne kvelden.

Samtidig spiller Sverre Brand opp til fest i foajeen og det blir felleslytting av Kåre Magnus Berghs ferske podkast om prosjektet i kinoen. Huset er åpent til kl. 01.

Utstillingen

Agder Kunstakademi er en kunstskole i Agder fengsel som er basert på eksperimentering og fri tenkning. Avgangsutstillingen på Kunstnernes Hus presenterer studentarbeider og kunstverk som har oppstått i møtene mellom studentene og inviterte gjestelærere. Agder Kunstakademi er et samarbeid mellom KORO og Kriminalomsorgen.

Musikk

Sverre Brand er en kjent gjenganger fra Oslos nattklubber og Filter Musikk Oslo, Oslos eneste platebutikk av DJer for DJer. Han kommer til å spille nyheter fra butikken og andre kjente og ukjente perler innenfor elektronisk musikk og mer.

Podkastlytting: VerkSted

Kåre Magnus Bergh har de siste årene brukt billedkunst-bakgrunnen sin til å lede podkasten "VerkSted" hvor han prater med kunstnere om sine prosjekter, som enten er støttet eller produsert av KORO. I kinoen blir det livelytting av den ferske spesialepisoden om Agder Kunstakademi.

Se også