Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Young and Afraid Still 3

Nattebarn

Filmvisning og regissørsamtale med Sverre Kvamme
Tirsdag 25.01.22

Velkommen tilbake til LEO Filmklubb! Vi starter året med et smell og viser vi filmen Nattebarn (2021). Etter visningen får vi besøk av en av regissørene, Sverre Kvamme.

Arrangementet retter seg mot ungdom 15-19 år og er gratis.

Program

18:00 Introduksjon

18:05 Filmvisning

20:00 Samtale mellom Sverre Kvamme og LEO-medlemmene Nour og Anastacia

Om filmen

Nattebarn er en ekte, rå og usminket film om å velge livet. Det hele startet i høsten 2017. Petter står på toppen av en bro klar til å avslutte livet, men blir stoppet av politiet i siste liten. For å holde de mørke og vonde tankene på avstand bestemmer han seg for å lage en film sammen med bestekompisen Sverre.

Petter og Sverre dokumenterer Oslos nattetimer utstyrt med en god dose naivitet og spontanitet, de ender opp i konfliktfylte og uforutsigbare situasjoner sammen med karakterene som etter hvert blir en del av filmen. Dette setter også i gang en terapeutisk prosess for Petter, og han føler seg mindre alene og mer i kontroll over kaoset han har inni seg.

Regissørene Petter Aaberg (f. 1993) og Sverre Kvamme (f. 1994) debuterer med en unik film som tar publikum med på en berg- og dalbane av angst og skam. Den lar oss samtidig være med på en transformativ prosess hvor Petter møter en rekke andre unge mennesker som sliter, klarer han å tenke mer konstruktivt og tankene og livet hans blir lysere.

Se også