Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Stengt i dag (Restaurant 11-21)
The Man Who Sold His Skin

The Man Who Sold His Skin

Filmvisning og samtale med Sallam Naser | For ungdom 13-18 år
Fredag 10.12.21

Kaller alle filmentusiaster til visning av den kritikerroste filmen The Man Who Sold His Skin, med påfølgende samtale med rapper Sallam Naser! Etter arrangementet blir det gratis pizza for alle.

Arrangementet presenteres av LEO Filmklubb for ungdom mellom 13-18 år, i samarbeid med Masahat Open Spaces for Arab Culture in Exile.

Program

18:00 Visning av to kortfilmer som ble laget av ungdommer på filmworkshopen Fra idé til film

18:30 Filmvisning The Man Who Sold His Skin

20:15 Samtale med Sallam Naser, ledet av LEO-medlemmer Nour og Anastacia

20:45 Pizza i restauranten på Kunstnernes Hus

Om filmen

Sam Ali, en ung, følsom og impulsiv syrer, flykter til Libanon for å slippe unna borgerkrigen i hjemlandet. For å kunne reise til Europa og leve med sin store kjærlighet godtar han å få ryggen tatovert av en av verdens mest banebrytende samtidskunstnere. Men Sam må snart innse at det å forvandle sin egen kropp til et prestisjetungt kunstverk kan bety alt annet enn frihet.

Om Sallam Naser

Sallam

Sallam Naser (f. 1998) er tekstforfatter, rapper og produsent. Han er opprinnelig fra Haifa i Palestina, men er født og oppvokst i Yarmouk-leiren i Damaskus, Syria. Han søkte asyl i Drammen, hvor han raskt mestret det norske språket. I 2019 tok Sallam raskt over den norske rapscenen, da han begynte å delta i rapbattles mot norske rappere, og beviste at talentet sitt ikke var begrenset til morsmålet sitt. I sin musikk og spesielt debutalbumet «Ajwaa», uttaler Sallam seg mot undertrykkelse: som syrisk ungdom som måtte flykte fra krig; som palestiner som levde under apartheid, og som asylsøker i en verden hvor nasjonalismen bare vokser.

Om filmskaperen

Kaouther Ben Hania (f. 1977) er en tunisisk filmregissør. Hun er mest kjent for filmen Beauty and the Dogs (2017), som ble valgt ut som det tunisiske bidraget for beste fremmedspråklige film ved den 91. Oscar-utdelingen. The Man Who Sold His Skin ble nominert til beste internasjonale spillefilm ved den 93. Oscar-utdelingen i 2021.

Se også