Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Stengt i dag (Restaurant stengt)

Fra idé til film

Filmworkshop for ungdom
16.10.21 – 24.10.21
LEO FILMSKOLE vår 2019 Foto Kunstnernes Hus 2

Vi inviterer til gratis workshop for filminteresserte ungdom mellom 16 og 18 år. Workshopen blir ledet av skuespiller Bjørn Kolstø og regissør og manusforfatter Ingrid Marie Røine og går over fire dager (to helger) på Kunstnernes Hus.

Deltakerne vil få mulighet til å utvikle sitt eget prosjekt fra idé-stadiet til ferdig kortfilm. Ungdommene selv velger et tema de ønsker å jobbe med og får veiledning under hele prosessen. Blant annet får de praktisk opplæring i bruk av kamera, filming og redigering. Filmworkshopen har som mål å motivere ungdommene til å oppdage eller videreutvikle sine ferdigheter og evner innen filming og filmproduksjon.

Program: Første helg

Denne helgen har som fokus å samle gruppen og utvikle en skrevet filmscene.

Andre helg

Fokuset denne helgen er å spille inn og redigere filmscenen.

Om kursholderne

Bjørn Kolstø er utdannet skuespiller som i tillegg har praktisk pedagogisk utdanning fra Kunsthøgskolen i Oslo. Han har jobbet som teaterlærer i flere år og har erfaring fra skoler og kulturskoler rundt om i hele landet. Siden 2016 jobber han på NSKI Høyskole.

Ingrid Marie Røine er en norsk forfatter og regissør som bor og jobber i Oslo. Hun er utdannet i regi fra NSKI Høyskole. Blant annet har hun laget kortfilmene De etterlate (2016), Når ingen lenger drømmer (2017) og Blå (2018).

Kontakt

Spørsmål om workshopen rettes til ayman@kunstnerneshus.no

Takk til Viken Filmsenter og Norsk Filmklubbforbund som generøst støtter workshopen.

Se også