Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Fallen Angels

av Wong Kar-wai
Torsdag 25.11.21
Fallen angels banner min

Bli med på filmvisning av Wong Kar-wais Fallen Angels på Kunstnernes Hus Kino! Med innledning av kunstner Bobby Yu Shuk Pui om situasjonen i Hong Kong og filmen (på engelsk). Det blir servert mat, snacks, drikke og blir veldig god stemning.

Arrangementet er for deg mellom 16-19 år som interesser seg for film. Visningen er et samarbeid mellom ungdomsformidlerne fra Blikkåpner Oslo og LEO Filmklubb for Ungdom.

Om filmen

Wong Chi-ming, en kaldblodig Hong Kong-basert leiemorder med en kjærlighetssyk partner, har endelig bestemt seg for å avslutte den type jobb han har. Det er bare én siste jobb som står i veien mellom ham og sitt nye liv.

Om filmskaperen

Wong Kar-wai (f. 1956) er en av Hong Kongs "Second New Wave" filmskapere. Han er internasjonalt kjent som en "auteur" for sine visuelt unike, svært stiliserte, følelsesmessig gjenklangende verk. Wong var den første kinesiske regissøren som vant Best Director Award på Cannes Film Festival (for sitt verk Happy Together i 1997). Filmene hans inneholder ofte hovedpersoner som lengter etter romantikk i et bevisst kort liv og scener som kan beskrives som sketchy, degressive og spennende.

Se også