Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Åpent i dag 11-20 (Restaurant 11-21)

Store Ivan i rommet

The Great Backdoors
25.06.22 – 26.06.22
Bobby Ole Petter

Velkommen til The Great Backdoors, en utstillingsserie på baksiden av Kunstnernes Hus. I løpet av våren vil kunstnerne i FKDS-atelierene presentere sine duo-utstillinger, og den siste duoen er Ole Petter Ribe og Bobby Yu Shuk Pui med Store Ivan i rommet.

Program

Gjennom våren vil det være fire utstillinger av FKDS-kunstnerne:

Montserrat Llampallas & Elina Waage Mikalsen: 23.-30. april

Eirik Melstrøm & Jacky Jaan-Yuan Kuo: 7.-8. og 13.-15. mai

Mari Eriksen & Kier Cooke Sandvik: 28.-29. mai og 4.-5. juni

Bobby Yu Shuk Pui & Ole Petter Ribe: 18.-19. og 25.-26. juni

Om kunstnerne

Yu Shuk Pui Bobby 余淑培 er en billedkunstner fra Hong Kong som nå bor og jobber Oslo. Hennes praksis fokuserer på kroppskultur i forskjellige sammenhenger gjennom filteret av hennes egen erfaring. De siste årene har hun undersøkt temaet menneskelig genteknologi og sett på hvordan denne teknologien former vår kognisjon og forståelse av kroppen. Gjennom performance, tekst, installasjon, skulptur og video lager hun scenarier som engasjerer, og til slutt blir publikum deltakere i arbeidet hennes.

Ole Petter Ribe (f. 1995, Bærum) arbeider med skulptur, installasjon, teater og tekst. Fra etableringen av miniforlaget Lille Vesle Forlag med fokus på ordknapp og gotisk barnelyrikk, til del av det action- og myteinspirerte kompaniet Vadmelsbanden, strekker arbeidene seg fra iscenesatt kirkebrann, hatbrev i bokform, samt hjemmebygde splatteradapsjoner av mindre kjente kultromaner.

Klikk her for å lese mer

Se også