Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Sommeren på Kunstnernes Hus ☀️
Åpent i dag 12-17 (Restaurant 11-22)

Smykkekunstkurs i høstferien | Fulltegnet!

For barn fra 9-13 år
02.10.23 – 05.10.23
Skjermbilde 2023 08 28 111217

Bli med på smykkekunstkurs i høstferien med samtidssmykkekunstner Dariusz Wojdyga. Over to eller fire dager får du muligheten til å møte nye venner, lære om smykkekunst og hvordan du kan lage spennende smykker på nye måter. Kursholderne vil introdusere barna for smykkekunstens muligheter gjennom ulike teknikker og materialer.

Om kurset

«Lange hundre bein eller bjørn i verdensrommet» er kunstnerens tittel på dette spennende kurset.

Om du ikke allerede visste det, kan dine smykker bli akkurat like oppfinnsomme dersom du slipper deg løs. Kunstnernes Hus inviterer barn i alderen 9-13 år til et superkult kurs der de lager kreative smykker som uttrykk for egne følelser, tanker og idéer.

Dette lærer deltakerne:

Hvordan et smykkekunstprosjekt kan utvikles fra en idé til ferdige smykker.

Grunnleggende teknikker og metoder for å kunne sammenføye ulike materialer.

Ferdigstille et smykke som er klart til å kunne brukes.

Produktpresentasjon og fotografering av smykkene de lager.

Smykkekunstens historie og smykkets funksjon.

Hva smykkekunst i dag kan være.

Ingen forkunnskaper eller erfaring trengs, men lærelyst og formgivningsglede kommer godt med. Vi byr på frukt og deltakerne har med seg egen matpakke.

Om kursholderene

Dariusz Wojdyga (1975) er utøvende samtidssmykkekunstner med utdanning fra smykkekunststudier ved Kunsthøgskolen i Oslo og Gerrit Rietveld Academy i Amsterdam.
Han driver også samtidssmykkegalleriet Galleri Skranken i Oslo og er grunnlegger av «Display Case», et diskusjonsforum om samtidssmykker. I tillegg har han solid erfaring med kunstformidling til barn og unge i ulike aldre på Kunstnernes Hus og fra arbeid i barnehage.

Annika Simonsson (1969) jobber ved siden av kunstnerskapet sitt som formidlingskoordinator på Kunstnernes Hus der hun tilrettelegger og utvikler workshops for ulike målgrupper, med hovedvekt på barn og unge. Tidligere har hun undervist ved Kulturskolen i Oslo og Akershus. Hun har en Master fra Kunstakademiet i Trondheim (NTNU) og Kungl. Konsthögskolan i Stockholm.

Se også