Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Åpent i dag 11-17 (Restaurant 11-22)

Hvordan skrive om kunst? - Fordypning

Nytt digitalt skrivekunstkurs med Caroline Ugelstad Elnæs
28.08.23 – 11.09.23
IMG 8217 2022 03 24 084744 zbud

Jobber du med en tekst eller et tekstbasert prosjekt om kunst du ønsker tilbakemelding på? Vi videreutvikler kurskonseptet «Hvordan skrive om kunst?» og tilbyr et skrivefellesskap der din tekst vies god tid og leses grundig. Du trenger ikke å ha deltatt på tidligere skrivekurs med Caroline Ugelstad Elnæs. Det eneste kravet vi stiller, er at du har startet en skriveprosess og ønsker støtte og hjelp til å komme videre.

Om kurset

Det spiller ingen rolle om du skriver på en roman, en diktsamling, et essay, en anmeldelse eller noe helt annet – alle sjangre er velkommen.

Kurset er utformet som et responskurs der alle deltakerne sender inn tekst i forkant av kurset og blir tildelt en tekst til å respondere på. I løpet av tre kursdager gis det respons på hver av tekstene i plenum. Her vil du få verdifulle tilbakemeldinger og skrivetips til å ta med deg på veien videre, men også erfaringer av å lese og kommentere andres tekster, som igjen vil gi deg et skarpere blikk på din egen skriveprosess!

Praktisk info

Kurset har 10 plasser og holdes på Zoom. Du må ha anledning til delta på alle de tre kurskveldene (se datoer under). Deltakere bekrefter sin plass ved betaling av kursavgift.
Etter at du har fått bekreftet påmelding sender du 4 til 6 sider tekst i valgfri sjanger til kursholderen (bruk skriftstørrelse 12 og linjeavstand 1,5 om du skriver prosa). Hver deltaker vil få tildelt en tekst fra en av de andre kursdeltakerne til å respondere på. I tillegg oppfordrer vi til at alle leser alles tekster før vi gjennomgår dem i plenum.

Kurset avholdes følgende datoer:
28. aug: 17:00-20:00
4. sep: 17:00-20:30
11. sep: 17:00-20:00

Om kursholderen

Caroline Ugelstad Elnæs (f. 1995) er forfatter og journalist. Hun debuterte i 2019 med romanen «Yoona» på Kolon forlag. I 2022 kom boken «Skeive ikoner», der hun i samarbeid med forfatter Bjørn Hatterud og fotograf Fin Serck-Hanssen har skapt et generasjonsportrett av skeive mennesker over 50 år gjennom fotografier og intervjuer. Elnæs har gått på Skrivekunstakademiet i Bergen og forfatterstudiet i Bø. Hun har bakgrunn fra kunsthistorie og kunstformidling og har tidligere vært journalist i det skeive magasinet Blikk.

Tusen takk til Sparebankstiftelsen Dnb, som muliggjører tilbudet!

Støttet av

Sbs logo positive 1

Se også