Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Stengt i dag (Restaurant 11-22)

Plot/Oslo: Kunstnermøter i avgangsutstillingen & atelierbesøk

For deg mellom 18-25
Onsdag 24.04.24
Kh website 4000x6000 smaller

Plot/Oslo inviterer deg mellom 18 og 25 år til en litt annerledes utstilling og eksklusive atelierbesøk på Kunstnernes Hus.

Om arrangementet

Plot inviterer til en omvisning der studentene viser rundt i utstillingen. De vil også fortelle om studiene ved KHiO og stille seg åpne for spørsmål fra publikum.

Etter omvisningen besøker vi atelierene til Sara Guldmyr og Neaun Kang, begge var avgangsstudenter i fjor. Her får dere to eksklusive kunstnermøter og innsyn i kunstnernes arbeidshverdag og høre om hvordan det første året som nyutdannet kunstner har vært. I Kangs atelier vil dere få se en ny serie malerier som hun jobber med opp mot en soloutstilling i mai, i tillegg til en rekke andre pågående prosjekter. Hun vil også fortelle om sin praksis og om sin arbeidsprosess. I Guldmyrs atelier får dere se og høre om utvalgte skulpturer og installasjoner og det pågående arbeidet med en dokumentarfilm som skal vises på en utstilling i juni.

Etter atelierbesøket inviterer vi alle påmeldte deltakere på pizza og mingel med studenter/kunstnerne i Atelier Felix.

Om avgangsutstillingen 2024:

Avgangsutstillingen 2024 Free Education for All: It is Time presenterer en ny generasjon kunstnere som i disse dager uteksamineres ved landets eldste høyere kunstutdanning, Kunstakademiet, og studieprogrammet Master i billedkunst ved Kunsthøgskolen i Oslo(KHiO). Kjernen i utdanningen ved Kunstakademiet er studentenes egen kunstneriske praksis, og bygger på en studiobasert tradisjon, som grunnlag for eksperimentering med nye måter å skape, diskutere og utstille kunst. Ved å jobbe på tvers av en rekke medier, materialer og tilnærminger utforsker disse studentene hva det betyr å være kunstner i dagens samfunn.

Utstillingen har fått navnet Free Education for All: It is Time og presenterer verk av: Abirami Logendran, Adin Music, Ane Barstad Solvang, Anne-Marte Før, Edvard Skodvin, Eili Bråstad, Ghazaal Nasiri, Iben Erik Bødker-Næss, Kim Henning Andreassen, Lea Stuedahl, Madelon Verbeek, Paulina Stroynowska, Sampson Addae, Santiago Díaz Escamilla, Steinar Brovold Hauge og Wenche Sandra M. Disington.

Her kan du lese mer om utstillingen.

Om Plot/Oslo

Plot/Oslo er en gratis kunstklubb for personer mellom 18 og 25 år, og er drevet av Astrup Fearnley Museet, Kunstnernes Hus og Nasjonalmuseet.

Se også