Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Stengt i dag (Restaurant 11-21)
DSF4437 HDR

Kunstner viser kunstner med Khalid Salimi

Lørdag 13.03.21

Velkommen til en digital utgave av vår visningsserie Kunstner viser kunstner! Her presenterer inviterte kunstnere våre aktuelle utstillinger fra sitt personlige og kunstneriske ståsted.

Denne gangen stiller menneskerettighetsaktivist og kulturkritiker Khalid Salimi for å presentere utvalgte verk i utstillingen Actions of Art and Solidarity(kuratert av Office for Contemporary Art Norway). Omvisningen baserer seg på hans eget arbeid med solidaritet og aktivisme gjennom mange tiår.

Omvisningen vil være gratis tilgjengelig på denne siden.

Om Khalid Salimi

Khalid Salimi er direktør for Melahuset og Melafestivalen, ansvarlig redaktør for Samora Forum, en av grunnleggerne av Antirasistisk Senter og tidligere nestleder i Kulturrådet. Han har vært aktiv i den antirasistiske bevegelsen i Norge siden 70-tallet.

Om Melahuset

Melahuset ble lansert i 2016 og er en kulturell organisasjon og musikk- og kunstlokale i Oslo sentrum med historiske lenker til norsk og internasjonalt solidaritetsarbeid, inkludert Immigrant Collective og den flerspråklige Immigrant Radio, samt Norsk antirasistisk senter.

Se også