Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Stengt i dag (Restaurant 11-21)

Hide and seek / Each is good in his own house and garden

The Great Backdoors
04.06.22 – 05.06.22
KIERMARIBILD Ecopy

Velkommen til The Great Backdoors, en utstillingsserie på baksiden av Kunstnernes Hus. Utover våren vil kunstnerne fra FKDS-atelierene presentere sine duo-utstillinger. Mari Eriksen og Kier Cooke Sandvik presenterer Hide and seek / Each is good in his own house and garden.

Program

Gjennom våren vil det være fire utstillinger av FKDS-kunstnerne:

Montserrat Llampallas & Elina Waage Mikalsen: 23.-30. april

Eirik Melstrøm & Jacky Jaan-Yuan Kuo: 7.-8. og 13.-15. mai

Mari Eriksen & Kier Cooke Sandvik: 28.-29. mai og 4.-5. juni

Yu Shuk Pui Bobby & Ole Petter Ribe: 18.-19. og 25.-26. juni

Om kunstnerne

Gjennom ulike fysiske medium jobber Kier Cooke Sandvik med seksualitet, kropp, minne, og ettereffektene av traume. Han er spesielt interessert i den psykologiske mekanismen som gjendikter opplevelser preget av hjelpesløshet og smerte for å oppnå en følelse av makt over dem. Hans arbeid er alltid en form av selvportrett, men laget for å aktiveres av tilskuernes egne fantasier, personlige opplevelser og referanser.

Mari Eriksen (f. 1995) jobber med installasjon og performance. Arbeidene er ment å uttrykke komplekse leve-historier uten klare logiske handlingsganger. En leve-historie handler, for Mari, om eksistensiell tematikk. Et forsøk på å "ramme inn" situasjoner eller tilstander i og mellom mennesker og et ønske om å bidra til kollektiv og individuell opplevelse av undring og refleksjon; konfrontere "virkeligheten" med noe grunnleggende menneskelig.

Klikk her for å lese mer

Se også