Finissasje: PIKE LÆGGER I OVNEN

Gratis kveldsåpent + DJ Karima F
Lørdag 07.08.21
Headerbilde

Det nærmer seg slutten for Ida Ekblads store sommerutstilling og vi inviterer til kveldsåpen, gratis utstilling, DJ Karima F og unormale sene åpningstider i baren denne lørdagen!

Med grandiose maleriske gester i en velfylt overlyssal, en serie stilbevisste skulpturelle norske støpejernsovner, en monumental utendørs skulptur og veloverveid bruk av naturlig lys har den norske kunstneren Ida Ekblad tatt kunstpublikummet med storm denne sommeren.

Program

17:00-21:00 Kveldsåpen utstilling med fri entré

21:00-23:00 DJ Karima F

00:00 Baren stenger

Om Ida Ekblad

Ida Ekblad er en av Norges mest anerkjente samtidskunstnere, og PIKE LÆGGER I OVNEN er hennes største utstilling i Skandinavia, til dags dato. Ekblads kunstneriske praksis spenner over en rekke medier som maleri, skulptur, performance, videokunst, plateomslag og poesi. For Kunstnernes Hus har hun laget en omfattende installasjon av nye malerier, i tillegg til en omfattende serie skulpturarbeider. Inkludert er også flere verk på utlån fra ulike institusjoner. Utstillingen er kuratert av Anne Hilde Neset.

Om Karima F

Den norsk-algeriske DJen Karima F driver plateselskapet Schloss Records sammen med Ida Ekblad. Deres første utgivelse kom i 2018, en 12’’ singel fra den britiske produsenten Max Fowler, med en remix fra det svenske stjerneskuddet Samo DJ. Siden har Schloss Records utgitt Karima Fs kritikerroste debut-EP “Schloss 2” (kåret til et av årets album av Resident Advisor), Hunter Lombard’s andreutgivelse “Slow Foam”, A Phychic Yes’ “That Swamp Feeling” og Karima Fs andre utgivelse “Fief Fef”.Karima F har i tillegg utgitt musikk på plateselskapene Smalltown Supersound, Mothers Finest og Uncanny Valley. Hun har spilt for Oslopublikummet på Øyafestivalen, Panorama Bar, The Villa og vært fast resident-DJ på Jæger.

Se også