Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Stengt i dag (Restaurant 11-22)

Brettspill-workshop med Markus Moestue

For voksne
14.05.24 – 15.05.24
DSC7242

Synes du det er gøy med brettspill og kunne tenkt deg å lære hvordan du kan utvikle ditt eget? Da kan du bli med på workshop med Markus Moestue!

Om kursholderen

Markus Moestue er kunstner og har gitt ut brettspillet Equity, som handler om prisbobler i kunst og aksjehandel. Som kunstnere flest er han opptatt av å gjøre ting på sin egen unike måte, og med utgangspunkt i en interesse for aktivisme har han ikke bare utviklet dette brettspillet, men han har også laget videoverk med politisk satire, syklet bibelbeltet på tvers på en dinosaurskulptur og lansert et kritisk turistkart om Oslo.

Som deltaker i denne brettspill-workshopen vil du få høre mer om hans kunstnerskap og om prosessen med å utvikle og gi ut brettspillet Equity, men mest av alt handler workshopen om hvordan du kan utvikle et brettspill basert på dine egne ideer.

Om kurset

Med veiledning fra Markus vil deltakerne gruppevis diskutere, og utvikle nye brettspillkonsepter og lære å bygge prototyper. Dere vil få tilgang til terninger, spillebrikker, tusjer og papp og alt man behøver for å bygge et brettspill.

Andre kursdag testspiller vi hverandres ferske prototyper og får tilbakemeldinger og muligheten til å forbedre spillene. Målet med kurset er å sitte igjen med regler, spillebrett og balanserte mekanismer med et potensial til å bli et ferdig brettspill.

Equity03

Workshopen går over to kvelder og totalt seks timer og passer for alle som ønsker å lære hvordan kunne utvikle egne brettspill, uavhengig av forkunnskaper.

Workshopen er basert på samarbeid i grupper med to til tre deltagere. Kursholderen setter sammen grupper, men er dere tre venner som ønsker å melde dere på som en gruppe, går det også bra. Dette informerer dere om i påmeldingsskjemaet

Program

DEL 1 – 14. mai

17:00 Kunstnerpresentasjon og intro med Markus Moestue

17:20 Samtale om brettspill, inspirasjoner og mekanismer

17:50 Brainstorming i gruppene.

18:20 Prototype verksted

20:00 Spillbare prototyper klare

DEL 2 – 15. MAI

17:00 Gruppene presenterer sine prototyper og vi spiller hverandres spill og gir tilbakemelding.

18:00 Justeringer ferdigstillelse av prototyper og regelhefter

20:00 Ferdige prototyper med regler.

Se også