Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Stengt i dag (Restaurant stengt)

Bestill en magisk kunstopplevelse til barnehagen

Vi på Kunstnernes Hus er så heldige å kunne ønske barnehagegrupper varmt velkommen til årets kuleste utstilling, avgangsutstillingen 2023: Free Education for All, 08.05–12.05. Opplevelsene vi tilbyr inkluderer aktiviteter i utstillingen og et verksted der barna får jobbe med personlige fargetrykk på rispapir påvirket av et av verkene i utstillingen. Formidlingen tilpasses barnas alder og ferdigheter. Besøket passer for barn fra 3 år og oppover.

2022 03 17 Kunstnerens Hus 0619

Praktisk info

Vi tar imot grupper mandag-fredag kl. 09-11 og 12-14. Tidspunktene kan tilpasses individuelt.

For booking og eventuelle spørsmål kan dere kontakte  daniel@kunstnerneshus.no.

Tilbudet er gratis og del av Oslo kommunes Kunst og kultur-tilbud til barnehagene. Alle barnehager i Oslo skal ha mottatt katalogen der dere finner tilbudet  «På tur til Kunstnernes Hus».

Om utstillingen

Årets avgangsutstilling har fått tittelen Free Education for All.Utstillingen tilbyr rike og overraskende kunstopplevelser i møte med forskjellige teknikker og materialer. Med stor sikkerhet er dette en utstilling som de yngste vil sette pris på og formidlingen tilrettelegges av våre dyktige formidlere som alle har fagbakgrunn som kunstnere.

Utstillingen viser arbeider av en ny generasjon kunstnere som i vår uteksamineres fra Kunsthøgskolen i Oslo. Det er en årlig tradisjon på Kunstnernes Hus at studentene arrangerer avgangsutstillingen i våre overlyssaler. Utstillingen står kun en kort periode, men arbeidene som vises gir ofte en indikasjon på kunsten som fremtiden kan bringe med seg.

Her kan du lese mer om utstillingen.