Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Stengt i dag (Restaurant stengt)
Matangimia

MATANGI/MAYA/M.I.A (2018) + Live Konsert

Lørdag 25.05.19

I siste utgave før sommeren vises dokumentaren til popstjerne, rapper og aktivist M.I.A. Etter visning blir det livemusikk, med tamilsk fusion av Vasuky Vakay og hennes elever ved Kunstakademiet i Oslo. Kompet akustisk av Svend Berg og med digital lyd av Trenier productions.

Om filmen:

MATANGI/MAYA/M.I.A. er en film om et liv utenom det vanlige. Dokumentarfilmen er et personlig portrett av den banebrytende popartisten M.I.A. Satt sammen av et digert utvalgt av Mayas personlige opptak gjennom de siste 22 årene. I filmen følger vi hennes utrolige reise som Mathangi «Maya» Arulpragasam; et barn på Sri Lanka under borgerkrig, så som en innvandrer tenåring i London, til den internasjonale popstjerna M.I.A. som hun er kjent som i dag.
Da hun måtte kjempe med musikkindustrien og de kommersielle mediene etter å ha oppnådd suksess, lot hun kameraene rulle underveis.

Om konserten:

Etter visning får vi besøk av musikklærer Vasuky Vakay. Hun skal levere tamilsk pop/fusion til LEO Filmklubb, sammen med sine tre sangelever ved Kunstakademiet i Oslo. I tillegg til seg og sine elever har hun med Svend Berg på akustisk komp og Trenier productions på det digitale.

Se også