Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Stengt i dag (Restaurant stengt)
2018 Leo Statement Too

LEO Filmklubb - Om kunstnerrollen

Lørdag 27.10.18

I denne utgaven av LEO Filmklubb - for ungdom mellom 13 og 18 år - spør vi, hva er egentlig en kunstner? Hvor går grensen mellom amatør og profesjonell? Må man ha et publikum for å kunne kalle seg kunstner? Og blir man noen gang ferdig utdannet i dette yrket?

Statement Too er et dokumentarportrett om kult-musikeren Arvid Sletta. Denne artisten befinner seg i utkanten av det musikalske landskapet, han passer ikke inn i noen etablert kategori. Tekstene og melodiene kan beskrives som enkle og naive, men musikken har en kraft som fengsler og berører. På sitt beste oppleves Slettas musikalske prosjekt som helt nakent og upolert, fullt av intens ærlighet og hjerteskjærende sårbarhet. De fleste av oss streber etter å være normale og vellykkede innenfor samfunnets rammer, men musikken til Sletta appellerer til noe annet i oss, til vår empati, menneskelighet og feilbarlighet. Statement Too er en film om å være annerledes og likevel høre til.

Hvert år samarbeider studentene fra Munch videregående om å lage kortfilm for å bli kjent med hverandre og skolen. Alle filmene tar utgangspunkt i elevenes egen hverdag og kunstneren Edward Munch. Vi er stolte av å presentere seks av disse kortfilmene på LEO Filmklubb. Det hele avsluttes med en mini-konsert med Sigurd Rogde fra Munch videregående.


Se også