Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Åpent i dag 11-18 (Restaurant 11-22)

LEO Filmklubb: Skyggenes Dal

Lørdag 26.10.19
Image

Høsten er godt i gang og som en litt tidlig Halloween-feiring, viser vi denne mystiske godbiten av en film på lørdag. Etter visningen kommer Iain Forbes som var del av filmteamet for å fortelle om å bygge spenning og mystikk på film. Og til slutt: gratis pizza i restauranten. Gullkveld. Vi gleder oss!

Program

18:00 Visning av Skyggenes Dal (2017)
19:30 Iain Forbes, innspillingsleder på Skyggenes Dal, om hvordan de jobbet med å bygge spenning og mystikk i filmen.

Iain Forbes er en skotsk norsk filmskaper, som har vært innspillingsleder på flere norske spillefilmer, blant annet Skyggenes Dal og Disco. For øyeblikket studerer han filmregi ved Den norske filmskolen på Lillehammer.

Om filmen

I en liten bygd på vestlandet går Aslak og moren hans igjennom en tragedie som er vanskelig å forstå for Aslak. Og når hunden hans forsvinner, leter Aslak i den mørke og beryktede skogen på fjellet. Her er det sauer som dør på mystisk vis, og Aslak lurer på om det kan være en varulv eller et monster ute og lusker?

Om LEO Filmklubb

LEO Filmklubb viser håndplukkede filmer siste lørdag hver måned for filminteresserte mellom 13 og 18 år. Er du over 18? Ta med deg en i målgruppen og kom inn gratis!

For å se film på LEO Filmklubb må du være medlem. Medlemskap for høstsemesteret koster 25,-
I tillegg koster hvert arrangement 50,-

Begge deler kan kjøpes her:
https://checkout.ebillett.no/261/events/72/purchase
(billetter kan også kjøpes i skranken)

LEO Filmklubb er støttet av Bergesenstiftelsen.

Er du mellom 13 og 18 og lager film du vil vise i klubben eller har tips om en film vi bør vise - ta kontakt: leo@kunstnerneshus.no.

Se også