Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Stengt i dag (Restaurant stengt)
21 BEWARE OF CHILDREN Lykke hug Jan Gunnar Roise and Ella Overbo Photo Motlys

LEO Filmklubb: Barn

med regissør- og skuespillerbesøk
Torsdag 17.09.20

Velkommen til filmvisning med LEO Filmklubb! Denne gangen viser vi filmen Barn fra 2019. Det blir gratis pizza i restauranten før visningen og samtale med regissør Dag Johan Haugerud og Ella Øverbye som spiller en av hovedrollene!

Klikk her for å laste ned vårt kinoprogram for august/september 2020.

Om filmen

Barn skildrer de dramatiske etterdønningene av en fatal ulykke på en barneskole i utkanten av Oslo der datteren til en Arbeiderparti-profil skader sønnen til en lokal Høyre-politiker.

Om filmskaperen

Dag Johan Haugerud (f. 1964) er forfatter og filmskaper, kjent blant annet for den prisvinnende spillefilmen Som du ser meg. Han debuterte som forfatter i 1999 med romanen Noe med natur. I 2002 utga han romanen Den som er veldig sterk, må også være veldig snill, som også ble oversatt og utgitt i Frankrike. I 2011 kom romanen Hva jeg betyr, som fikk strålende mottagelse og var blant kritikernes favoritter i Aftenposten. For sin fjerde roman, Enkle atonale stykker for barn, mottok Haugerud P2-lytternes romanpris 2016.

Om LEO Filmklubb

LEO Filmklubb viser håndplukkede filmer en gang i måneden for filminteresserte mellom 13 og 18 år. Er du over 18? Ta med deg en i målgruppen og kom inn gratis!

For å se film på LEO Filmklubb må du være medlem. Medlemskap for høstsemesteret koster 25,-. I tillegg koster hvert arrangement 50,-. Kjøp medlemskap og billett her (billetter kan også kjøpes i skranken).

LEO Filmklubb er støttet av Bergesenstiftelsen, Sparebankstiftelsen og Kulturrådet.

Er du mellom 13 og 18 og lager film du vil vise i klubben eller har tips om en film vi bør vise - ta kontakt: leo@kunstnerneshus.no.

Se også