Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Åpent i dag 11-17 (Restaurant 12-20)
A ciambra

A Ciambra

LEO Filmklubb
Fredag 21.02.20

Kjære LEO-venner som har vinterferie i hovedstaden! Kom på neste LEO-visning med den prisbelønte og sterke italienske oppvekstskildringen A Ciambra (Jonas Carpignano, 2017).

Filmens premiere var i 2017 under Cannes filmfestival og den vant Europa Cinemas Label-prisen for Beste europeiske film. I tillegg har A Ciambra vunnet en rekke andre priser og premier. Se frem til en vidunderlig filmkveld. Etter visning blir det diskusjon og deretter servering av gratis pizza

Program

18:00 Visning av A Ciambra (2017, Italiensk, 1t 58min)
20:00 Diskusjon
20:15 Severing av gratis pizza i restauranten

Om filmen

14 år gamle Pio Amato, fra en romfamilie i Sør-Italia, ønsker å vokse opp så fort som mulig. Ved å følge sin bror Cosimo overalt, lærer han seg de nødvendige ferdigheter for å leve på gata i deres hjemby Cambria. Når Cosimo forsvinner begynner ting å gå galt. Pio føler seg klar for å tre inn i sin storebrors sko, men en vanskelig beslutning han blir nødt til å ta vil vise om han virkelig er klar for å bli voksen.

Om LEO Filmklubb

LEO Filmklubb viser håndplukkede filmer siste lørdag hver måned for filminteresserte mellom 13 og 18 år. Er du over 18? Ta med deg en i målgruppen og kom inn gratis!

For å se film på LEO Filmklubb må du være medlem. Medlemskap for høstsemesteret koster 25,- og kan kjøpes her.

I tillegg koster hvert arrangement 50,-. Kjøp billett her (billetter kan også kjøpes i skranken).

LEO Filmklubb er støttet av Bergesenstiftelsen, Sparebankstiftelsen og Kulturrådet.

Er du mellom 13 og 18 og lager film du vil vise i klubben eller har tips om en film vi bør vise - ta kontakt: leo@kunstnerneshus.no.

Se også