Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Stengt i dag (Restaurant 11-21)
The Innocents 2 Mer Film

De uskyldige | Samtale med Kjersti Paulsen

Tirsdag 29.03.22

Ta en velfortjent pause fra skolehverdagen og kom til Kunstnernes Hus! Vi ender denne måneden med en thriller som har fått strålende kritikker både i Norge og internasjonalt: De uskyldige (2021) av Eskil Vogt. Etter filmen får vi besøk av Kjersti Paulsen som har jobbet med casting av rollene.

Inngang er gratis og som alltid blir det gratis pizza etter intervjuet.

Program

18:00 De Uskyldige

20:00 Intervju med Kjersti Paulsen

20:15 Pizza

Om filmen

Det er sommer med lange, lyse dager i drabantbyen Romsås. Men ikke alle drar på ferie. Fire barn blir kjent og begynner å utforske blokkene der de bor og skogen rundt. Skjult fra foreldrenes blikk utvikler barnas uskyldige lek seg til noe mer. Uhyggelige ting begynner å skje.

De uskyldige er en intens psykologisk thriller som blander horrorelementer med psykologisk drama. Filmen er skrevet og regissert av Eskil Vogt, med fire barn mellom 7 og 11 år i hovedrollene. De uskyldige har fått strålende mottagelse av norsk og internasjonal presse og blir sammenlignet med Stephen King, "La den rette komme inn" og "Hereditary".

Om filmskaperen

Eskil Vogt ( f. 1974) er en norsk regissør og manusforfatter. De uskyldige er hans andre spillefilm. Vogts første spillefilm Blind hadde premiere ved filmfestivalene i Sundance og Berlin i 2014 og vant over 20 internasjonale priser. Vogt har også et tett samarbeid med regissør Joachim Trier og er manusforfatter av alle Triers filmer, sist Thelma (2018) og Verdens verste menneske (2021).

Se også