Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Åpent i dag 11-20 (Restaurant 11-21)
After Yang 2022 09 13 132955 yhas

After Yang

av Kogonada

Kogonadas After Yang (2022) - I en nær framtid strever en familie med spørsmål knyttet til kjærlighet, tilhørighet og sorg etter at deres androide og hjelper, Yang, kortslutter.

Filmen vakte begeistring både under verdenspremieren i Cannes og ved amerikansk premiere på Sundance filmfestival.

Om filmen

Når Yang – en androide og kjært «familiemedlem» – slutter å virke, prøver Jake (Colin Farrell) å få ham reparert. Yang er det nærmeste Jake kommer en sønn, og han er datterens «bror» og beste venn. Men i prosessen med å få Yang tilbake, innser Jake at livet er i ferd med å gli forbi ham. Hvordan kan han finne tilbake til de tette båndene med kona (Jodie Turner-Smith) og datteren?

Om filmskaperen

Koganada er en amerikansk regissør født i Sør-Korea. Han ble først kjent for sine videoessays om film, der han blant annet har utforsket filmer av Wes Anderson, Robert Bresson, Jean Luc Godard, og mange fler. I 2017 ga han ut sin spillefilmdebut Columbus som hadde verdenspremiere på filmfestivalen i Sundance. Hans andre spillefilm After Yang ble vist på filmfestivalen i Cannes og Sundance. Han er også en av serieskaperne bak TV-serien Pachinko som ble sluppet til kritikerhyllest på Apple TV+ i 2022.

Se også