Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Åpent i dag 11-18 (Restaurant 12-20)

Vinterferiekurs: Lag dine egne accessoirer

«Upcycle» tingene dine i vårt kule kunst-verksted
20.02.23 – 23.02.23
2021 08 Sommerskole 39

Bli med på vårt vinterferiekurs hvor du kan lage dine egne accessoirer og «upcycle» tingene dine i vårt kule kunst-verksted.

Kurset passer for barn fra 9-13 år. Velg mellom to og fire dager.

Om kurset

I vinterferien setter vi opp to to-dagerskurs der vi lager våre egne accessoarer under veiledning av kunstnere. Et accessoir kan være noe kult vi kan feste på klærne våre eller «modde» tingene våre med slik at de fremstår som mer personlige, originale og unike. På denne måten kan alle skape sin egen stil som blir til bærekraftig kunst heller enn masseproduserte trender. Vi skal eksperimentere med utradisjonelle metoder og verktøy og utforske en buffet med spennende materialer som vi kan demontere og sette sammen på nye måter. Vi kan skjære, klippe, borre, skru, stifte, lime, nagle, hekle, sy og brodere der det passer best og feste på ting som et skateboard, pennalet, capsen, T-skjorta eller en veske like vel som å henge det rundt halsen eller i øret.

Kurset ledes av billedkunstnerne Evelin Sillén og Hamid Waheed som har deltatt i utviklingen av kurset i samarbeid med billedkunstner og Kunstnernes Hus' formidlingskoordinator Annika Simonsson.

Se også