Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Stengt i dag (Restaurant 11-22)

Oslo Open åpningsfest

Arrangert av Oslo Open, ØST KUNST og Kunstnernes Hus
Torsdag 25.04.24
Oslo open

Velkommen til fest, prisutdeling og kveldsåpen utstilling, med opptredener av dansekollektivet B16 og musiker Mariama Ndure.

Om arrangementet

Vi feirer at atelierene åpner i helgen, under Oslo Open 27. og 28. april kl. 12–17. Velkommen til fest torsdag 25. april kl. 19:00!

Å komme inn i atelieret handler om å få et sjeldent innblikk i prosessen og arbeidet som ligger bak et ferdig kunstverk. Programmet som ØST KUNST og Nesteren Hasani har kuratert til årets åpningsfest utforsker likeså den kunstneriske prosessen – i form av eksperimenter innen kunst, dans og musikk. Bidragsyterne beveger seg på tvers av sjangre og uttrykk. Ved å bygge broer mellom ulike uttrykk vil vi også skape broer mellom deler av Oslo.

Kveldens konferansier Felipe “Fela” Orellana leder oss gjennom programmet. Vi ser frem til utdeling av Oslo Opens årlige hederspris, som styret gir til en person eller organisasjon som har gjort en helt spesiell innsats for kunstneres arbeidssituasjon, et improvisert stykke av dansekollektivet B16 og musikk av Mariama Ndure.

Det er kveldsåpent i utstillingen Free Education for All: It is Time til kl 22. Benytt sjansen til å se avgangsutstillingen til masterstudentene fra Kunstakademiet (KHiO).

Les mer om programmet og bidragsyterne på osloopen.no

Om Oslo Open

Over 400 profesjonelle billedkunstnere og kunsthåndverkere åpner sine atelierer 27.-28. april, kl 12–17. Under Oslo Open kan du besøke kunstnerne på deres arbeidsrom – gratis og åpent for alle. Planlegg din egen rute eller delta på en guidet tur. Kunstnerne er spredt over hele byen, blant annet finner du ni av dem på baksiden av Kunstnernes Hus.

Om ØST KUNST

ØST KUNST ønsker å berike Oslos kunstscene ved å fremme kunstnere fra østkanten og med flerkulturell bakgrunn, og er grunnlagt av kurator, kulturleder og kunstformidler Nesteren Hasani. ØST KUNST tilbyr utstillinger, kurs for barn og ungdom, en årlig festival og andre aktiviteter og arrangementer for å gjøre kunst tilgjengelig for flere.

Se også