LEO Filmskole - Lær om skuespillere

Lørdag 27.04.19
Marikenhalle Copy

Velkommen til tredje kurs med LEO Filmskole hvor vi skal lære om skuespillere med filmregissør Mariken Halle! Denne dagen skal vi regissere hverandre. Hva skal man si eller gjøre for å få den som er foran kamera til å gjøre det man vil? Hvordan skape rom som er så trygge at personen foran kamera tør å åpne seg? Hvordan klarer vi å filme det vi synes er aller morsomst?

Last ned brosjyren om hele kurset her!

Da jeg var liten hadde jeg lyst til å bli skuespiller. Jeg syns det å stå på en scene var helt fantastisk. Der kunne jeg spille ut alle følelser jeg hadde lyst til.

Denne dagen vil du få være både bak og foran kamera. Vi vil teste ut mange forskjellige teknikker - det finnes ikke en riktig måte å gjøre det på. Du vil få mulighet til å finne en metode som passer din personlighet.

Om Mariken Halle

Mariken Halle er utdannet filmregissør fra Filmhögskolan i Gøteborg og arbeider som regissør og manusforfatter. Debutfilmen Kanskje i morgen (2011) fikk strålende mottakelse i norsk presse. Hun har senere laget Verden venter (2014) og er nå i gang med sin tredje spillefilm. Mariken har bred erfaring med undervisning av barn og unge.

Se også