LEO Filmskole - Lær om den personlige filmfortellingen

30.03.19 – 31.03.19
Leo Filmskole Helg 2

Velkommen til andre helgen av LEO Filmskole for deg mellom 13 og 15 år! LEO Filmskole krever ingen forkunnskaper. Det viktigste er at du har lyst og er motivert for å følge hele kurset over 4 helger. Kurset er ledet av fire erfarne regissører. Last ned brosjyren om hele kurset her!

Utgangspunktet er alltid personlig. Materialet finnes i deltakeren selv.

Om helgen med Marianne Ulrichsen

Denne helgen skal vi lage selvportrett gjennom film. Vi skal utforske hvordan et minne eller en situasjon fra vårt eget liv kan bli fortalt med levende bilder. Portrettene kan være en blanding av virkelighet og fantasi. Tradisjonell film forteller ofte historier med en typisk struktur; begynnelse, midt og slutt. Sammen skal vi utforske en annen måte å lage film på.

Om Marianne Ulrichsen

Marianne er utdannet filmregissør ved National Film and Television School i England, og som pedagog i kreative prosesser ved Kunsthøgskolen i Oslo. Hun har laget en rekke prisvinnende kortfilmer, deriblant Amasone som vant Tromsøpalmen og Amanda for beste kortfilm i 2014. Marianne jobber også som regilærer ved Den norske filmskolen og har holdt en rekke filmkurs for barn og unge.

Se også