Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Åpent i dag 11-20 (Restaurant 11-21)

Lag din egen film

Sommerferiekurs for barn 9-13 år
15.08.22 – 18.08.22
Film sommer barn

Hvordan kan du lage din egen film? På dette kurset får du som er mellom 9 og 13 år innføring i kunsten å utvikle en filmatisk idé, lage storyboard, øve på skuespillet samt filme og redigere. Vi kommer til å bruke iPad og enkle redigeringsprogram som er tilgjengelig for alle slik at deltagerne kan videreutvikle sine kunnskaper etter at kurset er ferdig. Vi jobber i mindre grupper og hjelper hverandre. Hvis været tillater vil vi være mye ute. Kurset passer både for dem som ønsker å stå foran og bak et kamera.

Tider

Kurs 1: 15.-16. august, kl. 10:00-15:00

Kurs 2: 17.-18. august, kl. 10:00-15:00

Det er også mulig å delta på begge kursene.

Kursholdere

Bjørn Kolstø er filmskaper og skuespiller. Han jobber som skuespillerlærer ved Norsk skuespiller institutt (NSKI) og holder film- og teaterworkshoper for barn og ungdom. Han har studier fra Norsk skuespiller institutt (NSKI) og fra Kunsthøgskolen i Oslo (KhiO)

Ayman Alazraq er kunstner og filmskaper med utdanning innen TV-medier og har en mastergrad i visuell kunst fra Kunsthøgskolen i Oslo (KHIO). Ved siden av eget kunstnerskap jobber han med foto- og videodokumentasjon. Han har også vært prosjektleder for Leo filmklubb for ungdom på KH gjennom flere år.

Se også