Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Sommeren på Kunstnernes Hus ☀️
Åpent i dag 12-17 (Restaurant 11-22)

Fotogalleriet FUTURES 2022

Torsdag 24.11.22
Futures Logo black

Fotogalleriet inviterer til Oslo-lanseringen av FUTURES — et europeisk fotografinettverk gjennom presentasjoner av kunstnerne Julie Hrnčířová, Lesia Vasylchenko, Nikhil Vettukattil, og Marin Håskjold, samt kuratorene Liv Brissach og Marta Szymańska. Arrangementet vil foregå på engelsk.

Om arrangementet

FUTURES er en europeisk plattform for fotografi som samler et globalt nettverk av institusjoner og kunstnere for å støtte og nære den profesjonelle utviklingen til kunstnere tidlig og midt i karrieren over hele verden. Hvert år nominerer FUTURES-medlemmer en gruppe kunstnere til å bli med på plattformen. Fotogalleriet har for 2022 nominert de Oslo-baserte kunstnerne Chai Saeidi, Lesia Vasylchenko, Nikhil Vettukattil, Marin Håskjold, og Nicole Rafiki. Fotograf Magazine har nominert den Oslo-baserte kunstneren Julie Hrnčířová.

Kunstnerne vil holde presentasjoner av sitt arbeid enkeltvis før en gruppesamtale. Marta Szymańska, som er en del av kollektivet og programrådet bak Fotofestiwal i Lodz, Polen (som også er en del av FUTURES-nettverket) vil også delta. Den Oslo-baserte skribenten og kuratoren Liv Brissach vil bidra til samtalen med et stedsspesifikt perspektiv.

Arrangementet er gratis og vil foregå på engelsk. Kunstnernes Hus er tilgjengelig for rullestolbrukere (med heis).

Bidragsytere

Logoer futures

Se også