Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Stengt i dag (Restaurant 11-21)

Lag en magisk drodlebok

Sommerferiekurs for barn 9-13 år
Familieverksted1

Hva er en drodlebok? På dette kurset får deltakerne utforske hva en drodlebok kan være. Med hjelp av gjenbruksmaterialer og teknikker som tegning, trykk, maleri og collage og i kombinasjon med ulike verktøy skal vi skape aktivt innhold i magiske bøker som ingen har sett maken til. Deltakerne lærer en enkel metode for hvordan man kan binde sine egne bøker og får kunnskap om materialer og teknikker de kan jobbe videre med på egen hånd. Kursene ledes av billedkunstnerne Tina Kryhlmann og Annika Simonsson.

Tidspunkter

Kurs 1: mandag 20.-tirsdag 21. juni, kl. 10:00-15:00

Kurs 2: onsdag 22.-torsdag 23. juni, kl. 10:00-15:00

Det er også mulig å delta på begge kursene.

Kursholderne

Tina Kryhlmann (1986) er billedkunstner og skribent med en Master i kunst fra Konsthögskolan i Malmö. I sitt kunstnerskap arbeider hun på tvers av ulike medier og teknikker og bruker også boken som uttrykksform. Hennes kunstnerskap handler mye om å utforske utvidet empati og språk. Ved siden av kunstnerskapet jobber hun som omviser på Kunstnernes Hus og har bred erfaring med kunstformidling til barn og unge.

Annika Simonsson (1969) jobber ved siden av kunstnerskapet sitt som formidlingskoordinator på Kunstnernes Hus der hun tilrettelegger og utvikler workshops for ulike målgrupper, med hovedvekt på barn og unge. Tidligere har hun undervist ved Kulturskolen i Oslo og Akershus. Hun har en Master fra Kunstakademiet i Trondheim (NTNU) og Kungl. Konsthögskolan i Stockholm.

Se også