Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Stengt i dag (Restaurant 11-21)

Bokbinderkurs i sommerferien!

For barn 9-13 år
20.06.22 – 23.06.22
Familieverksted1

Vær rask, kun noen få plasser igjen!

På dette kurset får deltakerne lære å binde sine egne bøker påvirket av unike bøker skapt av kunstnere til ulike tider.

Hva er en kunstnerbok? På dette kurset får deltakerne utforske hva en kunstnerbok, eller det vi her kaller en drodlebok, kan være. Med hjelp av gjenbruksmaterialer og teknikker som tegning, trykk, maleri og kollasj og i kombinasjon med praktiske verktøy skal vi drodle og skape aktivt innhold i magiske bøker ingen har sett maken til. Deltakerne lærer en enkel metode for hvordan man kan binde sine egne bøker og får kunnskap om materialer og teknikker de kan jobbe videre med på egen hånd. Kursene ledes av billedkunstnerne Tina Kryhlmann og Annika Simonsson.

Tidspunkter

Kurs 1: mandag 20.-tirsdag 21. juni, kl. 10:00-15:00

Kurs 2: onsdag 22.-torsdag 23. juni, kl. 10:00-15:00

Det er også mulig å delta på begge kursene.

Kursholderne

Tina Kryhlmann (1986) er billedkunstner og skribent med en Master i kunst fra Konsthögskolan i Malmö. I sitt kunstnerskap arbeider hun på tvers av ulike medier og teknikker og bruker også boken som uttrykksform. Hennes kunstnerskap handler mye om å utforske utvidet empati og språk. Ved siden av kunstnerskapet jobber hun som omviser på Kunstnernes Hus og har bred erfaring med kunstformidling til barn og unge.

Annika Simonsson (1969) jobber ved siden av kunstnerskapet sitt som formidlingskoordinator på Kunstnernes Hus der hun tilrettelegger og utvikler workshops for ulike målgrupper, med hovedvekt på barn og unge. Tidligere har hun undervist ved Kulturskolen i Oslo og Akershus. Hun har en Master fra Kunstakademiet i Trondheim (NTNU) og Kungl. Konsthögskolan i Stockholm.

Se også