Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Vi lanserer kunstnerkort!
Åpent i dag 11-17 (Restaurant 12-20)
FB event Fadlabi4 copy

Digital boklansering av Fadlabi: Minigrafi

Fadlabi, Carl Martin Faurby og Aon Raza Naqvi i samtale
Fredag 11.12.20

Velkommen til digital boklansering av Fadlabi: Minigrafi fredag 11. desember kl 14:00.

Minigrafi er en ny bokserie fra Kunstnernes Hus der kunstnere fører ordet. Denne andre utgivelsen er utgitt i forbindelse med Fadlabis store gulvmaleri, «The Onset of Vertigo», laget i forbindelse med Kunstnernes Hus’ 90-årsjubileum. Publikasjonen inneholder en samtale mellom Fadlabi og kurator, skribent og foredragsholder Carl Martin Faurby.

Lanseringen består av innledning ved Gilda Axelroud (Kunstnernes Hus), fulgt av en samtale mellom Fadlabi, Carl Martin Faurby og Aon Raza Naqvi (programleder og redaktør). Samtalen vil være på engelsk.

Link til Zoom-møte: https://zoom.us/j/99724850418. Se opptaket ved å klikke på play-knappen ovenfor.

Om deltakerne

Fadlabi (f. 1975) bor og arbeider i Oslo. Han har studert på Kunstakademiet i Oslo (KHiO), Al-Neelain University i Khartoum og Universitetet i Sudan. Han arbeider med maleri, tekst og performance. Han er initiativtaker bak Khartoum Contemporary Art Center i Oslo.

Carl Martin Faurby (f. 1981) er kurator, skribent og foredragsholder. Han jobber som programkurator på Kunsthall Trondheim, hvor han bl.a. har kuratert utstillingen LIFT EVERY VOICE (26.11.2020-23.01.2021).

Aon Raza Naqvi (f. 1989) er oppvokst i Larvik. Han er en utdannet journalist, tekstforfatter og kommunikatør som har jobbet i norsk TV, media og reklamebransje det siste tiåret. Han debuterte som forfatter og redaktør med boken Third Culture Kids, som er et prosjekt han har initiert og ledet fra idé til bok i 2019, og var nylig redaktør for programmet “Festen etter Fasten” på NRK.

Se også