Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Sommeren på Kunstnernes Hus ☀️
Åpent i dag 11-17 (Restaurant 11-22)

Babyomvisning

I sommerutstillingene
Tirsdag 04.06.24
Babyomvisning_mindre-format

Barselforeldre, besteforeldre og andre i selskap med barn under 2 år hilses velkommen til en tilbakelent omvisning i sommerutstillingene.

I denne omvisningen tar vi høyde for barnelyder og ammetåke. Etterpå samles vi i Atelier Felix, serverer frukt og legger yogamatter på gulvet, slik at de små også kan bli kjent. Oppmøte i resepsjonen.

Opplev Kunstnernes Hus i sommer med tre spennende utstillinger! Den 24. mai har vi gleden av å presentere separatutstillinger av to generasjoner kunstnere som jobber med lyd som omdreiningspunkt: Pearla Pigao (f. 1984) og Maia Urstad (f. 1954). Pearla Pigao med utstillingen Weaving Voices, og Maia Urstad med utstillingen Do You Hear That Whistling Sound? Kunstnerne bearbeider lyd på svært ulike måter og setter betrakteren i ulike lyttemodus. Pigao utforsker lyd i hypersanselige installasjoner med tekstiler og vann som reagerer på besøkerens tilstedeværelse og bevegelse gjennom overlyssalen. Urstad inviterer oss på en reise i vårt dagligdagse lydunivers i en utstilling som reflekterer over teknologiens forgjengelighet og de lydlige sporene vi etterlater oss som blir del av vår kollektive underbevissthet. I tillegg kan du oppleve James Richards bilder og film i Our Friends in the Audience i nedre sal og kinosalen. Nyt våre utstillinger frem til 4. august!

Utstillingene står mellom 24. mai og 04. august 2024 og er generøst støttet av Sparebankstiftelsen DNB.

Se også