Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Åpent i dag 11-18 (Restaurant 12-20)

(ABSTR)ACTION

Kjetil Skøien + SISU slagverkensamble
Torsdag 15.09.22
00212

En performance av Kjetil Skøien basert på objekter og lyd, hvor fire utøvere skaper bilder og handlinger med arketypiske objekter i metall, tre, plast, tekstil i et koreografisk språk. Performancen er et "work in progress", og skal utvides og videreføres til å vises i 2023.

Bidragsytere

Kjetil Skøien har arbeidet med performance siden 80 tallet. Han er utdannet billedkunstner, men har lang erfaring som danser og teaterregissør. Han er innkjøpt av Nasjonalmuseet for kunst og har bl.a. hatt separatutstillinger på Kunstnernes Hus og Stenersenmuseet og regioppdrag på institusjonsteatre som Nationaltheatret og Det Norske Teatret. Han har regissert over 30 teaterforestillinger med et visuelt formspråk. Skøien arbeider også med video, fotografi, maleri og tekst.

SISU slagverkensamble består av Thomas Nilsson, Bjørn Skansen og Bjørn Christian Svarstad og er blant Norges ledende innenfor samtidsmusikk,. De har utgitt en rekke CDer og spilt på festivaler over hele verden. Denne gang går de inn i Kjetil Skøiens performance-verden uten å spille sine slagverksinstrumenter.

Se også