Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Åpent i dag 11-22 (Restaurant 11-22)

Bokserien Minigrafi

Minigrafi Tyrmi

Minigrafi-serien er en rekke publikasjoner som utgis i forbindelse med våre utstillinger. Minigrafiene gir deg mulighet til å komme litt tettere på kunstneren gjennom essayer, samtaler og intervjuer. Kjøp ditt eksemplar i butikken ved ditt neste besøk eller bestill ved å sende en e-post til: post@kunstnerneshus.no.

Visste du at Kunstnernes Hus-medlemmer får 10% rabatt på våre egne varer og edisjoner? Klikk her for å lese mer.

Gunvor Nervold Antonsen

Gunvor Nervold Antonsens Minigrafi er utgitt i forbindelse med utstillingen De fleksible. Boken inneholder en samtale mellom kunstneren og forfatter Kaja Schjerven Mollerin, i tillegg til et forord av kurator Ida Kierulf og fyldig dokumentasjon av utstillingen.

Pris: 169,-

Minigrafi

Ragna Bley

Ragna Bleys Minigrafi er utgitt i forbindelse med hennes separatutstilling Stranger's Eye. Boken inneholder en samtale mellom Bley og skribent og kunstner Ragnhild Aamås, i tillegg til et forord av kurator Ida Kierulf.

Pris: 169,-

IMG 6673

Kim Hiorthøy

Kim Hiorthøys Hullet i veggen er utgitt i forbindelse med utstillingen med samme navn. Boken inneholder en samtale i form av e-poster sendt mellom Kim Hiorthøy og forfatter og filmskaper Dag Johan Haugerud våren 2022.

Pris: 169,-

IMG 6636

Hanne Tyrmi

Hanne Tyrmis Minigrafi ble gitt ut i anledning hennes separatutstilling på Kunstnernes Hus, Hester dør stående. Boken inneholder en samtale mellom Hanne Tyrmi og skribent, kritiker og redaktør Line Ulekleiv. Med et forord av kurator Ida Kierulf og et avsluttende essay av kunsthistoriker Marit Paasche.

Pris: 199,-

Minigrafi Tyrmi

Ida Ekblad

Denne Minigrafien ble lansert i juli 2021 i anledning Ida Ekblads soloutstilling PIKE LÆGGER I OVNEN. Boken inneholder en samtale mellom Ida Ekblad og den amerikanske kunstneren Joe Bradley.

Pris: 249,-

Minigrafi Ida Ekblad 6

Fadlabi

Den andre Minigrafi-publikasjonen er utgitt i forbindelse med Fadlabis store gulvmaleri The Onset of Vertigo, laget i anledning Kunstnernes Hus’ 90-årsjubileumsutstilling i sommer 2020. Publikasjonen inneholder en samtale mellom kunstneren Fadlabi og kurator, skribent og foredragsholder Carl Martin Faurby.

Pris: 149,-

Omslag Minigrafi Fadlabi

Mari Slaattelid

Den første utgivelsen presenterer en samtale mellom kunstner Mari Slaattelid og kunsthistoriker og kurator ved Nasjonalmuseet Ingvild Krogvig. Den ble utgitt i forbindelse med Slaattelids utstilling Stempel våren 2020.

Pris: 149,-

KH Julie Hrncirova Oslobiennalen 7183